Magaxin

Opliv huden med permanent makeup

Artiklen er sponsoreret.

Synes du, at huden kan se grå og træt ud? Mange mennesker, der bærer makeup, gør det for at se friskere og glattere ud i ansigtet. Det kan være, fordi det giver et løft af selvtillid, eller hvis man har en hudlidelse, der giver misfarvning eller knopper i ansigtet, man foretrækker at dække til.

Der er ingen skam i en naturlig hud, men ønsker du at opnå den hud, du kan skabe med lidt hjælp fra makeup, kan du overveje at gøre det med permanent makeup og spare tid om morgenen foran spejlet!

En smuk hud med en flot glød

Har du svært ved at opnå en hud med glød naturligt, og er din hud ikke ensfarvet, vil du kunne ændre dette med permanent foundation. I Korea er behandlingen BB Glow blevet udviklet. Dette er permanent foundation, som giver din hud den ensartethed, som du søger. Du slipper for besværet med at lægge makeup og fjerne den igen, og vil altid have en hud med glød!

Er du interesseret i, hvordan behandlingen BB Glow foregår, kan du læse mere via dette link: https://guldbach.dk. Her kan du ligeledes finde information om andre permanente makeupbehandlinger.

Giv din hud et yngre udtryk!

Tiden sætter sine spor – også i vores ansigt. Aldrene tegn er helt naturlige, og rynker er lige så smukke som en glat hud. Men er du ked af dit ansigts udtryk i takt med, at huden er ældet, kan du modtage en behandling, der kan give dit ansigt et yngre udtryk.

Lider du ligeledes af en skavank såsom ar i ansigtet, akne eller rosacea, er microneedling en behandling, der kan hjælpe. Du vil opleve, at en behandling vil kunne reducere eventuelle ar, og derfor kan der være behov for flere behandlinger, før du opnår de resultater af din hud, du ønsker. 

Kommentarer