Kultur

Konsol-gaming i Vallensbæk Kultur- & Borgerhus

Foto: Vallensbæk kommune

Kom og spil TV-spil i Vallensbæk Kultur- & Borgerhus lørdag den 26. februar – det starter kl. 10.

Lørdag den 26. februar kommer Jess Berntsen fra caféen Kaf’ & Konsol på besøg i Vallensbæk Kultur- & Borgerhus med mange forskellige konsoller. Nedenunder kan du læse et interview med Jess:

”TV-spil har altid været en del af mit liv – lige siden mine brødre gav mig Nintendo’en i hånden, da jeg var 1 år gammel. Det har jeg i hvert fald fået at vide”, siger den 33-årige skolelærer Jess Berntsen fra Vallensbæk.

”Jeg har spillet en del på computer til LAN-parties. Men jeg synes det er federe, når man deles om én skærm og spiller sammen – det man kalder ’couch-coop’. Jeg spiller tit med mine kammerater og min hustru – og så får vi et godt glas vin til”, fortæller Jess.

Jes har taget initiativ til at starte TV-spilbaren ”Kaf’ og Konsol”, der ligger i Kødbyen i København.

I ”Kaf’ og Konsol” kan man spille på alt fra vintage-konsoller fra 80’erne og op til de nyeste PlayStations.

Også folkene bag det legendariske DR-program Troldspejlet har gjort brug af Jess og hans konsoller.

”Troldspejlet har tidligere haft tilskuere med i deres programmer, og de turnerer også rundt i landet med events. Så kommer vi og sætter vores konsoller op i foyeren, så publikummerne kan varme op med et par gode spil”, siger Jess.

Spil selv i vinterferien

Alle er velkomne, når Jess kommer med en masse spil og konsoller i Vallensbæk Kultur- & Borgerhus lørdag den 26. februar fra kl. 10.

”Jeg tager helt sikkert både noget nyt og noget gammelt med. Det kunne godt gå hen og blive Nintendo Switch, Atari 7800, Nintendo 64 og Sega Dreamcast – men hvad det præcis bliver, det må man komme og se”, lyder opfordringen fra Jess Berntsen.

Kommentarer